No alt text

27

Yıl
Hakkımızda

1997'den günümüze

Beykoz Gümüşsuyu Vakfı'nın gayesi; kendi üyeleri ve sizler gibi hamiyet perver kişiler arasında sosyal dayanışmayı sağlayarak çalışkan, çağdaş, demokrat, Atatürk ilkelerine bağlı, yeterli maddi imkanları olmayan öğrencilere ilköğretimden yükseköğrenimlerine kadar maddi ve manevi destek vermek, çevre ve doğayı korumak, sağlık alanında faaliyetlerde bulunmaktır.

Bu amaçla hareket eden vakıfımız günümüzde sayısız öğrenciye burs vermektedir. Burslarımızı, vakıf üyelerimizin, siz gönüllülerimizin yaptığı bağışlar ile Vakıf Yönetim Kurulunun önderliğinde elde edilen gelirler ve vakıfımıza bağışlanan taşınmazın getirmiş olduğu kira geliri ile karşılamaktayız. İsteyen herkesin her zaman dilediği miktar nakdi ve aynı bağışlarla bizlere katılmasını bekliyoruz.

Kişiler "Senede bir kez de olsa kendi adlarına veya sevdiklerinin anısına yapmak isteyecekleri bağışla toplumumuza ne büyük yarar sağlayacaklarını" Türkiye'de ki okumuş insan sayısının artması ile yurdumuzun çağdaş toplum seviyesine daha çabuk yükseleceğine inanıyoruz.

Vakfımızın daha büyük kitlelere hizmet verebilmesi ve hitap edebilmesi için siz yardımsever insan ve kuruluşların yardımı ve katkıları ile insanlara iyi bir şeyler vermenin onurunu ve heyecanını hep beraber yaşamak dileğiyle değerli yardımlarınızı bekliyoruz.

Başkan

Dursun Ali Okutan

Mütevelli Heyeti

Mütevelli Heyeti Başkanı

Dursun Ali OKUYAN

Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı

Yaşar BAŞLANTI

Genel Sekreter

Hakan GÖKCAN

Muhasip

Ali Osman SAĞIR

Muhasip Yardımcısı

Sedat ÇOŞKUN

Üye

Ergün KALAY

Üye

Erol MOLLA

Üye

Celal ÖZMET

Üye

Yüksel AK

Şimdi bir öğrencinin geleceğine yardım elinizi uzatın.

TARİHÇE

1997'den günümüze

1997 Kuruluş
Kuruluş
Kuruluş

Beykoz Gümüşsuyu Vakfı resmi olarak hizmete başladı.